Våra tekniker utför reparationer och servicearbeten på all typ av köksutrustning oberoende av märke och modell.

Vi har ett stort reservdelslager i Göteborg vilket förstås bidrar till snabbare reparationer och service. För att kunna ge er bästa resultat går vi kontinuerligt på kurser för att hålla oss uppdaterade om nyheter och förändringar.

Jörgen, Joel, Fredrik och Joakim är våra service killar som har en gedigen erfarenhet.


Storkök och restaurang

Vi utför arbeten hos bland annat restauranger, skolor, kaféer och sjukhus i Göteborgsregionen. Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp.

El-behöriga

Vi har på Apparagruppen elbehörighet kan därför hjälpa till hela vägen vid en installation eller reparation. Ni behöver därför inte ringa en separat firma bara för att dra kabel eller sätta nya uttag.

Kyl-behöriga

Våra kyltekniker kan installera och reparera allt från ett litet barkylskåp till ett helt frysrum. Vi har god vana att hjälpa våra kunder, och vet att alla kylsystem är unika.

Svetsar

Till skillnad från många andra företag i branchen utför vi också svets och gasarbeten av olika slag. Det innebär att vi oftast inte behöver anlita några underleverantörer.

VVS

Utöver det elektriska utför vi också VVS-arbeten om ni önskar. Då vi ofta kan utföra hela jobbet själva, håller vi ner kostnaden för er och jobbet går regält mycket fortare.