Utställning

Utställning av våra diskmaskiner.

För tillfället har vi packat upp några av våra modeller av Hoonved-diskmaskiner, för att ni som kunder skall kunna komma och "känna och klämma" lite på dem.

Vi har ställt upp några bra kandidater på vad vi och Hoonved kan erbjuda er:

ST60E
En mindre underbänkmaskin med standardmått, helt i rostfritt. Snabbhet och effektivitet där det behövs bäst, nära produktionen.
CAP10E
En huvmaskin med alla funktioner som våra konkurenter har i standardutförande. Dessutom en nykonstruerad tank, utan skarpa kanter; perfekt rengöring av både maskin och gods utlovas.
EDI6
Grovdiskmaskin med en designfilosofi som sträcker sig tillbaka många år. Ny elektronik och bättre styrning har tillkommit de senaste åren. Alltid med BreakTank, för perfekt temperatur genom hela sköljningen.
HD60
HD-serien är Hoonveds nytillskott i familjen, något som en yngre släktning till EDI-serien. Med omplacerad styrpanel för bättre ergonomi, och med nya diskarmar för att hålla ner meterialåtgången. Samma klassiska kabinett med rundade inre hörn för att lättare kunna hållas ren. Alltid med BreakTank, som alla Hoonveds stora maskiner, så du vet att disken alltid blir ren även vid tryckfall i vattenledningarna.
C35E
Ett exempel på en liten barista-diskmaskin att placera nära produktionen. Liten nog att placera i era befintliga skåp, men stor nog att kunna ta hand om den mindre disken i ett kafé eller liknande. Snabb är den också, du behöver inte vänta mer än två minuter på ett perfekt resultat.

Så kom och hälsa på, så skall vi visa vad våra maskiner kan. Ring gärna och säg att ni är på väg så bjuder vi på en kopp kaffe med tilltugg.

2012-05-27
Kampanj

Hoonved C35E för 9.900:-

Just nu har vi en kampanj på vår lilla favorit: Hoonved C35E, som är en liten, kraftfull och snabb liten rackare.

Den här lilla maskinen klarar att diska snabbare är du hinner servera. Den är lagom liten att ha under den befintliga disken och dess korgar är små nog att rymmas i vasken. När korgen är full, lyfter du bara in den i maskinen, trycker på start, och två minuter senare är godset klart att använda igen. Alltid med perfekt resultat.

2012-05-23